Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Czytali temat:
Tomek Kowalski Kamil M JasJasnieweski Kowalczyk Andrzej Kop bywalec Dora_w1 (2386 niezalogowanych)
1660 Postów
kryss d
(kryss)
Maniak
twoj opis zaglebiakow jest dosc trafny,choc roznie z tym bywa,ale ogolnie
nie mam uczulenia ani kompleksu na tle warszawki/co juz pisalem,widac pamiec tez licha u ciebie/,wrecz przeciwnie
za to mam uczulenie i odruchy wymiotne na pewne zachowania,tj mowienie innym co i jak maja robic,jak zyc pisac itd.
szczegolnie jesli robi to ktos kto sam bardzo daleki jest od doskonalosci w kwestiach w ktorych poucza innych....
kumasz?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1672 Posty
Moscisław taki tam
(marianek)
Maniak
w takim razie pisałes nieprawde, bo ja pamiec mam dobrą, tyle ze krótka ( nie potrafie sie długo gniewac) : )))
I owszem zapewniałes,ze daleki jestes od kompleksów,itp...
ale jakos ci nie wierze,,poniewaz w prawie kazdym poscie znajduje cos, co wydaje sie obnazac twoja małomiasteczkowosc.....
Z tym ze moge sie mylic i mam taka nadzieje : )
co do reszty, to chyba nie powinienem komentowac, bo nijak tego do siebie nie moge dopasowac....
a zdaje sie taka mysl towarzyszyła autorowi...
wiesz ja jestem "prostak, tuman, nie potrafie czyt ze zrozumieniem, iloraz inteligencji zero, wykształcenie byle jakie" ,itp....
takze wybacz, jesli twoje przesłanie nie zostało odebrane poprawnie....
ps: miałem wrazenie,ze na poczatku mojego udziału na MN podzilałes moje poglądy, pomyslałem nawet bardzo ciepło o tobie, ale chyba sie pospieszyłem....
choc wierze,ze to tylko słabsze dni z twojej strony, bo siedziec tu kilka miesiecy, bez wyjazdu do polandii, zamartwianie sie kredytem na dom, sparwy serceowe, niepwene jutro, potrafia zmienic nawet najporzadniejszego czlowieka, itp....

Podsumowując > wspieramy cie krzysiu : )))
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok